Wie ben ik?

Mijn naam is Marly Mertens, gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut en ingeschreven bij het ICR als Certified Hypnosis Coach. Door mijn achtergrond als paardrij-instructrice ben ik veel in aanraking gekomen met ruiters die een angst hebben ontwikkeld voor paardrijden. 
Een dergelijke angst is vaak moeilijk te overwinnen, maar toen ik in contact kwam met hypnotherapie ontdekte ik dat er een snelle en effectieve manier is om ruiters weer in het zadel te helpen en hun angst te overwinnen. Dit maakte mij zo enthousiast dat ik de opleiding tot hypnotherapeut ben gaan volgen en in 2015 mijn praktijk ben gestart. Door bijscholing en het volgen van Masterclasses (o.a. Sporthypnose, Ericksoniaanse Conversationele Hypnose, Regressietechnieken, Pijnbestrijding, Hypnowaving) zorg ik ervoor dat ik op de hoogte blijf van de laatste technieken op het gebied van directe hypnose. 

Het is geweldig om te zien hoe hypnose mensen helpt om hun doelen te bereiken of prestaties te verbeteren. Daarnaast is het een krachtig middel om allerlei aandoeningen en problemen op een eenvoudige en veilige manier op te lossen of te verminderen.  

Ik behandel mensen met uiteenlopende klachten waar ze soms al jarenlang last van hebben. Niet alleen help ik cliënten met hun probleem, maar ga ik op zoek naar datgene wat voor hen het beste is. Ik vind het telkens weer bijzonder om te ervaren wat hypnotherapie voor mensen kan betekenen. 

Mijn doel is mensen helpen te veranderen zodat ze weer grip krijgen op hun leven. Ik geloof namelijk dat mensen alles in zich hebben om een positieve verandering te realiseren en op die manier zoveel mogelijk uit het leven te halen. Mijn sleutelwoorden zijn: oplossingsgericht, gedreven, enthousiast en betrokken.

Dit artikel over mijn werk als hypnotherapeute verscheen in het dagblad Gooi- en Eemlander in januari 2020:
Artikel

Powered by CouchCMS